Velkommen

B&O BeoSound 8 iPod/iPhone/iPad Docking - Hvid **DK'S BILLIGSTE**

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

Pris: 7.495,00 kr

Specialpris: 4.999,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Et produkt som passer til hviklet som helst rum i dit hjem

Flyt BeoSound 8 fra rum til rum. Alt, hvad du behøver er din foretrukne musikafspiller og et ønske om fantastisk lydkvalitet.
Sæt din iPad, iPhone eller iPod godt fast i den justerbare holder, og forbered dig på en overraskelse.

Den flotte koniske facon på Bang og Olufsen BeoSound 8 højttalerne har to funktioner. Designmæssigt "forsvinder" formerne, hvilket giver et diskret udseende fra de fleste vinkler, som gør det let at få BeoSound 8 til at passe sammen i dit hjem.

Hvad angår lydkvaliteten, så forhindrer højttalernes facon stående lydbølger, idet der ikke er nogen parallelle overflader i kabinetterne. Det kan forekomme ret teknisk, men BeoSound 8 oplevelsen beviser det.

Når du afspiller musik fra din telefon, computer eller medieafspiller, har du fordelen ved allerede at vide, hvordan systemet skal betjenes.
Desuden kan du nu downloade en applikationsversion af det stilfulde BeoPlayer til din dockede iPad, iPhone eller iPod. Du kan også justere lydniveauet og hurtigt og nemt springe over numre på selve BeoSound 8. Musik, der er gemt på en docket enhed eller en enhed, der er forbundet til højttalerdocken via USB, kan styres via den tilhørende runde fjernbetjening.

B&O BeoSound 8 iPod/iPhone/iPad Docking - Hvid **DK'S BILLIGSTE**

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Hvis iPoden virkelig skal forkæles kan det endelig lade sig gøre med B&O maner. BeoSound 8 er navnet på Bang & Olufsens nyeste tiltag.

Det er første gang Struervirksomheden begiver sig ud i Apple-dock-markedet, men udspillet ser i høj grad ud til at have været værd at vente på.

BeoSound 8 kan monteres på væggen eller stå på en plan overflade - den kan tilpasses forskellige rum ved hjælp af en manuel positionsomskifter, som justerer højtalernes ydelse.

Den kan altså uden problemer kan spille både din stue, dit køkken, eller dit sommerhus op, og kan placeres både i et hjørne, op ad en væg og frit i rummet.

B&O fremhæver selv højtalernes konisk form, der giver en magisk 2D-effekt og de små fine fødder, som løfter den op og giver den et let og slankt design.

iPhone, iPad eller iPod tilsluttes via selve docken - docken kan herefter styres med den medfølgende fjernbetjening, eller en af B&Os intelligente fjernbetjeninger.

Vægbeslag medfølger.

Mærke: B&O
Model: Beosound 8 - Hvid
Udgangseffekt i watt (RMS 10% THD): 70     
Tilslutninger: iPod, iPhone, iPad, USB, RCA
Funktioner: iPod, iPhone, iPad
Mål i cm (HxBxD): 23,9 x 66,1 x 16,4

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.