Velkommen

Belkin FastFit Keyboard Cover til iPad 2/3/4 - Sort & Hvid

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

Pris: 799,00 kr

Specialpris: 599,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Transportabelt iPad Tastatur / Cover med 2 betragtningsvinkler. Designet til at gøre indtryk og skrive med stil. Den perfekte makker til din iPad. Det slanke og eksklusive design krydret med fantastiske funktioner, giver din iPad holdbar beskyttelse og tilføjer funktionalitet og stil. Du vil undre dig over, hvordan du har kunne leve uden!

Belkin FastFit Keyboard Cover til iPad 2/3/4 - Sort & Hvid

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Beskyt din iPad

Hvordan kan du gøre din iPad endnu mere perfekt? Beskyt den med stil, uanset hvor du er, i kraft af et supertyndt skærmcover. Tilføj et trådløst Bluetooth®-tastatur, og du er altid klar til nøjagtigt tastearbejde. Et stilfuldt, ultratyndt skærmdæksel af aluminium, der føles fantastisk og ser endnu bedre ud – designet specielt til din iPad. Det passer faktisk så godt til din tablet-computer, at du næppe vil kunne skelne mellem dem.

Skriv løs

Når du vil sende en onlinemeddelelse eller e-mail, får du en jævn og nærmest lydløs tasteoplevelse med dette trådløse Bluetooth®-tastatur. Det eksterne tastatur giver dig ikke blot mere plads på iPad'ens skærm – det giver dig også muligheden for at arbejde hurtigere i kraft af genvejstaster til hyppige kommandoer, såsom kopier, indsæt, fortryd og mange andre. Samtidig holder batteriet op til 6 måneder på en fuld opladning.*

Smart klips

Coveret sidder sikkert fast på din iPad – takket være den smarte magnetiske klips. Den er anbragt i forhold til de indbyggede magneter i iPad'ens ramme, så tablet-computer og coveret bogstaveligt talt ikke kan modstå hinanden.

Klar når du er – tændes og slukkes øjeblikkeligt

Med øjeblikkelig tænd/sluk-funktion vækker automatisk din iPad, når du åbner coveret – og den går i dvale igen, når det lukkes.

Fungerer med iPad 2, iPad 3 og iPad 4
Billeder af iPad og etui er kun ment som illustration. Det faktiske produkt kan afvige en smule. iPad medfølger ikke.

* Baseret på to timers daglig brug i gennemsnit.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.