Velkommen

Case Mate Tough Case til iPhone 5 / 5S / SE (Håndværker) - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

149,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Med Case-mate Tough til din iPhone 5/5S får du maksimal beskyttelse mod de slag og tab din telefon udsættes for i løbet af dagen.

Case Mate Tough Case til iPhone 5 / 5S / SE (Håndværker) - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Case-mate Tough er et to-delt cover der består af en yderskal i slagfast plast. Den indvendige del er et blødt stødabsorberende silikone omslag. Med denne kosntruktion beskytter den hårde skal effektivt telefonen mod det slag det giver hvis du skulle tabe den, og den bløde inderside absorberer slaget, så din telefon ikke tager skade, men er maksimalt beskyttet.

Coveret er fremstillet til iPhone 5/5s, som sidder tæt og stramt fast i coveret, og du har fri adgang til at betjene alle stik, knapper og funktioner, mens din telefon er effektivt beskyttet. Silikone omslaget går diskret om på telefonens forside og løfter skærmen en smule, så den dermed ikke kommer i direkte kontant med eks. bordpladen, når du lægger telefonen fra dig.

Selvom Case-mate Tough er er ekstremt robust cover, har det en slank profi så du let kan have telefonen i lommen eller hånden, uden at føre dig generet af denne beskyttelse.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.