Velkommen

Creative ZiiSound D5 Trådløs højttaler med Apple dock - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

1.999,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Det elegante ZiiSound D5-system er en dockingstation, oplader og trådløs højttaler af høj kvalitet til bl.a. din iPhone/iPod. Den trådløse transmitter (medfølger) laver øjeblikkeligt din iPhone/iPod om til en trådløs fjernbetjening og inkorporerer en smartere EZ-Charge-løsning, der afventer patent. Med det højeffektive apt-X audio codec-system, får du desuden en overlegen trådløs Bluetooth-stereolyd. Digitale forstærkere og højtalerdrivere i den absolutte topklasse med indbygget akustisk tuning og modellering skaber en enestående præcision, detaljerigdom og atmosfære og sætter nye milepæle for design i alt i ét-højtalere. ZiiSound D5 har også indbygget Low Standby Power-teknologi, der har et forsvindende lille strømforbrug, når den ikke er i brug.

Creative ZiiSound D5 Trådløs højttaler med Apple dock - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Digital trådløs musikstation til iPhone/iPod.
Det elegante ZiiSound D5-system er en dockingstation, oplader og trådløs højttaler af høj kvalitet til din iPhone/iPod. Den trådløse transmitter (medfølger) laver øjeblikkeligt din iPhone/iPod om til en trådløs fjernbetjening og inkorporerer en smartere EZ-Charge-løsning, der afventer patent. Med det højeffektive aptX™ audio codec-system, får du desuden en overlegen trådløs Bluetooth-stereolyd. Digitale forstærkere og højtalerdrivere i den absolutte topklasse med indbygget akustisk tuning og modellering skaber en enestående præcision, detaljerigdom og atmosfære og sætter nye milepæle for design i alt i ét-højtalere. ZiiSound D5 har også indbygget Low Standby Power-teknologi, der har et forsvindende lille strømforbrug, når den ikke er i brug.

- Trådløs iPhone/iPod-frihed - Forankrer og oplader din iPhone/iPod-frihed med højeffektiv trådløs styring af lyd og afspilning fra en aftagelig trådløs transmitter.

- Trådløs frihed til mobilenheder - Trådløs Bluetooth-teknologi. Til problemfri, trådløs gengivelse af højkvalitetsmusik fra din iPhone/iPod og andre Bluetooth-aktiverede enheder i hele rummet eller i huset (op til 10 meter*)

- Overlegen trådløs frihed til mobilenheder - atp-X audio codec til den bedste Bluetooth-stereolyd

- Audiofil lyd, der er hævet over stereo i hjemmet - Få mere ud af din iPhone/iPod. Indbygget akustisk tuning og modellering skaber en enestående præcision, detaljerigdom og atmosfære og sætter nye milepæle for design i alt i ét-højtalersystemer.

- Enestående lyd - Oplev audiofillignende lethed og rummelighed fra de højeffektive, langtrækkende drivere og "rørlignende" varme fra de højt effektive digitale forstærkere, og få en lyd, der overgår almindelig stereo i hjemmet.

- Energibesparende teknologi - Øko-venlig Low Standby Power-teknologi giver minimalt strømforbrug i standbytilstand.

- Interaktiv fleksibilitet - Berøringsfølsomt lydstyrkepanel med AUX-IN til intuitiv kontrol og forbindelse til andre lydenheder.

* Vægge og andre strukturer i bygningen kan påvirke transmissionens rækkevidde

Pakkens indhold
- Alt i ét-højtaler
- Bluetooth trådløs transmitter (til iPhone/iPod)
- Bagsideadaptere til iPhone/iPod
- Stativ til iPhone/iPod
- Universel strømadapter
- Stereo til stereo-ledning
- Brugervejledning

Tekniske specifikationer
- Bluetooth-version: Bluetooth 2.0 + EDR (Enhanced Data Rate)
- Understøttede Bluetooth-profiler: A2DP (trådløs-stereo-Bluetooth)*, AVRCP (Bluetooth-fjernbetjening)**
- Understøttede codecs: SBC, aptX
- Frekvens: 2,4 GHz
- Driftsområde: Op til 10 m (målt i åbne omgivelser. Vægge og strukturer kan påvirke enhedens rækkevidde.)
- Dimensioner (L x B x H): 42,5 cm x 11 cm x 9 cm (16,7” x 4,3” x 3,5”)
- Vægt: 3,8 kg / 8,4 lbs

Fraskrivelse af kompatibilitet:

* Stereo Bluetooth- eller A2DP-profil muliggør trådløs overførsel af komplet stereolyd til andre Bluetooth-enheder. For at afgøre om din enhed (notebook, pc eller mobilenhed) er udstyret med A2DP-aktiveret Bluetooth-teknologi: Se i/på din udstyrsproducents dokumentation/website for flere informationer.
** Trådløs kontrolfunktion er kun kompatibel med enheder (notebooks, pc'er eller mobilenheder) med AVRCP-profil. Se i/på din udstyrsproducents dokumentation/website for flere informationer. 

Garanti
- 1 års begrænset garanti på hardware

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.