Velkommen

Nikon 1 J1 + 10-30mm VR - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

Pris: 2.998,00 kr

Specialpris: 2.299,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Et intelligent og ultrabærbart kamerasystem. Med et eksklusivt udvalg af kompakte udskiftelige 1 NIKKOR-objektiver. I den travle hverdag er der mange flygtige chancer for at optage dem, du holder af, mens tingene sker - men det kræver et kamera, der kan følge med. Det lille Nikon 1 J1-kamera med udskifteligt objektiv er designet til at tænke hurtigt og handle endnu hurtigere og har alt, hvad der skal til for at optage fantastiske billeder og videoer. Bærbar nok til at tage med overalt og nemt at betjene, så du får hastighed og enkelhed i en grad, der gør det til en fornøjelse at indfange verden. Leveres med allround objektivet 10-30mm som med 3x zoom (30-110mm i 35mm format) og mulighed for vidvinkel klarer hverdagsmotiverne med lethed, og modvirkelse af rystelser (VR) sikrer, at du altid får skarpe stillbilleder og rolige videoer.

Nikon 1 J1 + 10-30mm VR - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Medfølgende tilbehør: Bred rem, lithium batteri (EN-EL20), oplader (MH-27), USB- og AV-kabel, dæksler til hus og optik, software og brugsanvisning på dansk.

- Superhurtig AF CMOS-sensor: fokuserer hurtigere og mere præcist end nogensinde tidligere

- Kontinuerlig optagelse ved høj hastighed: optager op til 60 bps i fuld opløsning

- Bærbart system: lille kamerahus og udskiftelige objektiver i mange forskellige farver

- Banebrydende optageindstillinger: Snapshot med video og Smart-billedvælger

- Intuitiv betjening: tydelige menuer, programhjul, der er nem adgang til, og indbygget flash

- Tilgængelige versioner3D viewLukZoomobjektiv-kitMed zoomobjektiv-kittet med et kompakt og let 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6-objektiv kan du udnytte enhver optagemulighed optimalt.


Nikon 1: Et intelligent og ultrabærbart kamerasystem. Med et eksklusivt udvalg af kompakte udskiftelige 1 NIKKOR-objektiver. Udformet, så det giver et helt nyt niveau af hastighed, brugervenlighed og glæde ved at indfange verden.

CMOS-billedsensor i CX-format: giver ydeevnen, der skal til for at optage forbløffende billeder og videoer. Giver den ideelle balance mellem systemstørrelse, hastighed, lysfølsomhed, opløsning og dybdeskarphed. Sætter dig i stand til at tage flotte 10,1 megapixel-billeder selv af motiver i høj fart – uanset lysforholdene.

Superhurtigt autofokussystem: fokuserer så hurtigt, at du kan fastholde øjeblikkene uden forsinkelse. Et imponerende antal fokuspunkter, som sikrer ensartede, skarpe resultater. Skifter omgående mellem fasedetekteret AF til skinnende motiver eller motiver i bevægelse og kontrastbaseret AF, hvis motivet står stille eller er dårligt oplyst.

EXPEED 3-billedprocessor: skabt til at give hastighed og ydelse uden sidestykke i enhver situation. Udstyret med to effektive systemer, der kan behandle billeder ved hele 600 megapixel i sekundet. Har overlegen støjreduktion og gør det muligt at anvende kameraets banebrydende optageindstillinger.

Lynhurtig kontinuerlig optagelse: giver billeder i fuld opløsning ved 60 bps, så praktisk talt ingen bevægelse er for hurtig til at komme med. Når du vil fastholde fokus på et enkelt motiv, f.eks. et barn eller et kæledyr, følger kameraet det automatisk og tager billeder i fuld opløsning ved 10 bps.

Snapshot med video: få liv i dine stillbilleder med ét klik. Udnyt kameraets behandlingshastighed til at optage en slowmotionvideo og et stillbillede samtidigt. I samme øjeblik, du har taget billedet, kombineres de to, så der skabes et "levende billede" – så øjeblikket fastholdes som aldrig før.

Smart-billedvælger: får altid den bedste optagelse. Optager 20 billeder i høj opløsning, før og efter udløserknappen trykkes ned, og gemmer derefter de fem bedste, som du kan vælge imellem. Billederne anbefales på basis af ansigtsudtryk, komposition og fokus.

Avanceret videooptagelse: gør det muligt at tage et billede i fuld opløsning, mens der optages video, uden at optagelsen afbrydes. Du kan også optage video i slowmotion og opnå en dramatisk effekt. Der kan optages video i fuld HD, og autofokussystemet med fasedetektering gør det nemt at optage fantastiske begivenheder, mens de foregår.

Slående, minimalistisk kameradesign, når det er bedst: kraftigt, men alligevel let kamerahus, der fås i mange farver. Har en 7,5 cm (3"), 460.000 punkters LCD-skærm med stor synsvinkel og beskyttelsesglas.

Intuitiv betjening: med tydelige menuer, et minimum antal knapper, indbygget flash og et programhjul, der giver nem adgang til optageindstillingerne. Hvis du ikke ønsker at skulle bekymre dig om noget, kan du optage med indstillingen Auto og lade den automatiske motivvælger vælge de bedste kameraindstillinger for dig.

Indbygget flash: giver dig mere lys, når du har brug for det. Praktisk til indendørsoptagelser eller til at gøre billederne blødere, når solen skinner bag motivet. Designet sammen med kameraet og giver perfekt belyste resultater.

Mulighed for systemudvidelse: serien af udskiftelige 1 NIKKOR-objektiver dækker praktisk talt alle typer motiv og er alle optimeret til videooptagelse. De kan prale af et kompakt design, som gør dem utroligt bærbare.

Fatningsadapter FT1: monteres på kameraets 1-fatning, så du kan bruge et vilkårligt NIKKOR-spejlrefleksobjektiv. Det er en gode ide at prøve forskellige objektiver og eksperimentere med, hvordan et motiv skal optages, og når du bruger AF-S- og AF-I-NIKKOR-objektiver, kan du stadig udnytte det utrolige Nikon 1-autofokussystem.

Nikon 1 Short Movie Creator: opretter automatisk korte videoer af dine billeder og videoer. Utrolig brugervenligt og bevarer kvaliteten af hvert enkelt billede i optagelsen. Videoer kan være op til 30 minutter lange, og der er en række stilarter at vælge imellem.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.