Velkommen

Nikon 1 V1 Kit 10-30mm VR + Speedlight SB-N5 Flash + Tilbehørskit - Hvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 8.289,00 kr

Specialpris: 2.899,00 kr

Hurtigt overblik

Et hurtigt, intelligent og bærbart kamerasystem. Med et særligt udvalg af kompakte udskiftelige 1 NIKKOR-objektiver og systemtilbehør. Udformet, så det giver et helt nyt niveau af hastighed, brugervenlighed og glæde ved at indfange verden. Lige nu til en super pris. I et stærkt begrænset antal.


- Nikon 1 V1 Kit 10-30mm. Normalpris 6.595,-
- SB-N5 Speedlight-flash. Normalpris 1.195,-
- Nikon 1 tilbehørssæt. Normalpris 499,-

Nikon 1 V1 Kit 10-30mm VR + Speedlight SB-N5 Flash + Tilbehørskit - Hvid

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Zoomobjektiv-kittet med det lette 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6-standardobjektiv er fantastisk til at sikre, at du kan få optimale billeder på farten.

Uanset hvad dagen bringer, så dækker vidvinkelobjektivet med 3x zoom de mest anvendte brændvidder, og modvirkelsen af rystelser (VR) sikrer, at du altid får skarpe stillbilleder og rolige videoer.

Med original taske og et 8 GB hukommelseskort.

Klar 1.400.000 punkters elektronisk søger: smart pakket ind i det kompakte kamerahus. Giver en klar, stabil visning og 100% søgerdækning og dermed skarp, rolig optagelse – selv i kraftigt sollys. Kameraet mærker automatisk, at du bruger søgeren, og slukker LCD-skærmen.

CMOS-billedsensor i CX-format: giver den ideelle balance mellem systemstørrelse, hastighed, lysfølsomhed, opløsning og dybdeskarphed. Giver en overlegen farvegengivelse, 100-6400 (udvidet) ISO, RAW-optagelse og en opløsning på 10,1 megapixel. Har et system til reduktion af støv, så der opnås pletfri billeder.

EXPEED 3-billedprocessor: skabt til at give en hastighed og ydelse uden sidestykke i enhver situation. Udstyret med to effektive systemer, der kan behandle billeder ved hele 600 megapixel i sekundet. Har overlegen støjreduktion og gør det muligt at anvende kameraets banebrydende optageindstillinger.

Revolutionerende autofokussystem: skifter omgående mellem 73-punkters fasedetekteret AF-system og 135-punkters kontrastbaseret AF-system, som giver skarpe videoer og stillbilleder i alle situationer. Med fasedetekteret AF, som er tilgængelig under videooptagelse, holder du skarpt fokus på begivenhederne – hver gang.

Lynhurtig kontinuerlig optagelse: holder fokus på motivet, mens du optager begivenhederne. Giver dig mulighed for at tage billeder i høj opløsning med op til 60 bps med fast AF-punkt og op til 10 bps med Adaptiv AF*3.

Snapshot med video: få liv i dine stillbilleder med ét klik. Udnyt kameraets behandlingshastighed til at optage en slowmotionvideo og et stillbillede samtidigt. I samme øjeblik, du har taget billedet, kombineres de to, så der skabes et "levende billede" – så øjeblikket fastholdes som aldrig før.

Smart-billedvælger: får altid den bedste optagelse. Anvender en teknologi, som fungerer inden optagelsen startes, så der optages 20 billeder i høj opløsning, før og efter udløserknappen slippes. Gemmer de fem bedste billeder, som du kan vælge imellem. Billederne anbefales på basis af ansigtsudtryk, komposition og fokus.

Avanceret videooptagelse: tager billeder i høj opløsning*1, mens du optager video eller optager i ekstrem slowmotion. Du kan optage video i fuld HD ved 60 og 30 bps, og fasedetekteret AF, som hurtigt fokuserer på bevægelse, er tilgængelig under optagelse. Mulighed for billedhastigheder på 60i, 60p og 30p.

Få total kontrol: med indstillinger for eksponering (P/S/A/M) og adgangskontrol, der gør det muligt at styre blændeåbning og lukkertid, som selv erfarne fotografer kan glæde sig til. En række Picture Controls, der gør det muligt at justere stillbilledernes eller videoernes udseende og stemning, før du begynder at optage.

Smart design: et kraftigt, men alligevel let kamerahus, der fås i ikonisk sort eller hvid, med forstærkede dele af magnesiumlegering. Kompakt og bærbart med en 7,5 cm (3"), 920.000 punkters LCD-skærm med stor synsvinkel og beskyttelsesglas.

Udskiftelige 1 NIKKOR-objektiver: serien af 1 NIKKOR-objektiver dækker praktisk talt alle typer motiv og er alle optimeret til videooptagelse. De kan prale af et kompakt design, som gør dem utroligt bærbare.

Fatningsadapter FT1: monteres på kameraets 1-fatning, så du kan bruge et vilkårligt NIKKOR-spejlrefleksobjektiv. Og hvis du bruger AF-S- og AF-I NIKKOR-objektiver, kan du stadig bruge det utrolige Nikon 1-autofokussystem*2.

Multi-tilbehørsport: udvider dine optagemuligheder yderligere. Den kompakte SB-N5 Speedlight-flash kan drejes lodret eller vandret, så lyset kastes tilbage fra loft eller vægge. Den lille GP-N100 GPS-enhed er fantastisk til at tagge billederne de steder, hvor de bliver optaget.

Nikon 1 Short Movie Creator: opretter automatisk korte videoer af stillbilleder og videooptagelser. Utrolig brugervenligt og bevarer kvaliteten af hvert enkelt billede i optagelsen. Videoer kan være op til 30 minutter lange, og der er en række stilarter at vælge imellem.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.