Velkommen

Philips Væg-Dock til iPhone & iPod - Hvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

229,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Giv din iPhone eller iPod et sikkert sted at lade op. Det unikke pudedesign støtter enheden uden brug af klodsede tilpasningsindsatser. På kontoret, i soveværelset, i køkkenet - overalt hvor du har brug for en praktisk, kabelfri opladningsløsning.

Philips Væg-Dock til iPhone & iPod - Hvid

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Dockingstation til sikker opladning

Den vægmonterede dockingstation giver dig et sikkert sted at oplade din iPhone eller iPod. Du skal blot tilslutte dockingstationen til en stikkontakt i væggen for at kunne placere din iPod eller iPhone i holderen - derved fjernes din iPod eller iPhone fra gulvet, hvor der kan blive trådt på den, og fra rod og spildrisiko på bordet.

Omdan enhver stikkontakt til en praktisk dockingstation

På kontoret, i soveværelset, i køkkenet - WallDock er nem at tilslutte, overalt hvor du har brug for en praktisk, kabelfri opladningsløsning. Og den er lille nok til, at du kan tage den med dig på rejser, så du er klar til at docke og oplade, når du ankommer.

Design uden kabelrod, som fungerer uden tilpasningsindsatser.

Den polstrede top understøtter din iPhone eller iPod uden behov for tilpasningsindsatser, så dine omgivelser holdes ryddelige og fri for kabelrod. Den skjuler også stikket, når det ikke er i brug, så du får en diskret, attraktiv opladningsløsning.

Oplad din iPod eller iPhone på en sikker måde

Hvis du tilslutter din iPod eller iPhone til en kabelbaseret oplader og lader den ligge på gulvet eller på bordet, risikerer du, at der bliver trådt på enheden eller spildt ting på den. Ved at bruge en vægmonteret oplader kan du hæve din iPod eller iPhone op, så den kan blive opladet på en sikker måde.

Vipbar dock giver den bedste placering

Det 30-benede dockingstik er vipbart, så din enhed blot kan hvile mod støtten, uden behov for klodsede holdere eller tilpasningsindsatser.

Drejeligt stik forhindrer ledningsrod og slid

Leverer mere strøm, så opladningen går hurtigere

Du behøver ikke sidde og vente på, at din enhed bliver opladet! Det højere strømoutput fra denne oplader sikrer, at din enhed oplades fuldt ud på kortere tid sammenlignet med almindelige, mindre kraftfulde opladere.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.