Velkommen

Stylus til bl.a. iPad, iPhone & iPod Touch - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

89,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Savner du en stylus til din iPhone eller synes du, at Apple burde have inkluderet en til iPaden, har du mulighed for selv at købe en.

Stylus til bl.a. iPad, iPhone & iPod Touch - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

iPhonens (og iPadens) skærm er lidt speciel, når det kommer til styluser. Skærmen er nemlig af den type man kalder kapacitiv. Det betyder, at den skal berøres med for eksempel en finger for at reagere. Rører man skærmen med en blyant eller en normal stylus (eller med et har handsker på for den sags skyld) sker der intet. Der findes dog styluser, der kan klare opgaven som f.eks, denne.

I for eksempel tegneprogrammer, kan man med en stylus opnå en del større præcision end med sin lidt tykkere fingerspids, hvor det ofte kan være svært helt at forudsige, hvor man tegner en streg.

Mere kontrol når du f.eks. skriver, skitserer på din IPAD, iPhone eller enhver berøringsskærm.

Denne Stylus har en afbalanceret pointer med en blød gummi tip, der er designet til at efterligne din finger. En "omni-directional" tip tilpasser sig enhver skrivestil og det er ligegyldigt om du er venstrehåndet eller højrehåndet. Holder din touchscreen fri for fingeraftryk og smuds, og giver samtidig øget kontrol over berøringsskærmen. Perfekt til skitserings- , tegnings- , spil- og fotograferings-apps, eller hvor du nu har brug for en finere grad af kontrol end din finger kan tilbyde.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.