Velkommen

Apple Airport Express ** DEMO MODEL **

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 749,00 kr

Specialpris: 644,00 kr

Hurtigt overblik

Den perfekte, trådløse løsning til hjemmet. AirPort Express leverer hidtil uset frihed i en særdeles bærbar enhed, der ikke er større end din håndflade. Gør dit hjem trådløst på alle områder lige fra afspilning af musik fra iTunes via stereoanlæggets højtalere til deling af en enkelt bredbåndsforbindelse til Internet og en USB-printer, for ikke at tale om udvidelse af dit nuværende trådløse netværk.

Apple Airport Express ** DEMO MODEL **

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Din musik - uden kabler

Du har opbygget en stor, digital musiksamling i iTunes og arrangeret den i en række spillelister, der passer til forskellige stemninger. Nu vil du gerne lytte til den i dagligstuen eller på stereoanlægget, ikke kun i arbejdsværelset, hvor computeren er anbragt. Ind kommer AirPort Express med AirTunes.

Med AirPort Express og iTunes bliver det ikke blot muligt at lytte til dit iTunes-musikbibliotek via dit stereoanlæg eller gennem et par højttalere med ekstern strømforsyning, det bliver også så nemt som at klø sig i nakken. Ligegyldigt om dit stereoanlæg eller højttalersæt med ekstern strømforsyning er anbragt i dagligstuen, soveværelset eller kælderen, skal du bare slutte det til lydporten på AirPort Express-basen med et lydkabel. iTunes registrerer automatisk forbindelsen. Når du åbner iTunes på din AirPort-udstyrede Mac eller Wi-Fi-kompatible pc, vises dine eksterne højttalere på en liste i nederste højre hjørne af iTunes-vinduet. Vælg dem, klik på Afspil, og dit stereoanlæg bliver til verdens bedste digitale jukebox.

Din netværksforbindelse - trådløs og turboladet

AirPort Express bruger den superhurtige trådløse 802.11g-standard til at levere dataoverførselshastigheder på op til 54 megabits pr. sekund. Den samarbejder også med den trådløse 802.11b-protokol, så hvis du har en Mac, der er udstyret med det gamle AirPort-kort, eller en 802.11b Wi-Fi-kompatibel Windows-computer, virker AirPort Express også. Se herunder for udførlige oplysninger om både AirPort Express og AirPort Extreme.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.