Velkommen

Om Os

mobu.dk byder på en kurateret kollektion af elektronik, interiør og fashion accessories såsom ure, punge, tasker etc. ved at følge de seneste trends i de forskellige markeder. Du undgår at være afhængig af åbningstider og du bestemmer selv tempoet. Vi har ofte tilbud og varer, du ikke finder ude i de danske varehuse.

Vi forsøger at finde eksklusive accessories af høj kvalitet og er altid på udkig efter nye og unikke designprodukter fra hele verden.

Det betyder alt for os, at du får en god oplevelse når du handler på mobu.dk, så du er altid velkommen til at kontakte os vedr. spørgsmål.

mobu.dk tilbyder ikke support via telefon. Vi arbejder på at udvide vores tjenester, og vi håber at kunne tilbyde support på dansk via telefon i nærmeste fremtid. Send os en mail på info(a)mobu.dk og vi vil forsøge at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt (der sidder næsten altid en medarbejder klar på mailen).

mobu.dk
Topperne 5, 2 -24
2620 Albertslund
Danmark*

CVR nr: 31549590
Email: info(a)mobu.dk
Telefon: +45 50 9999 58**

Etableringsår: 2008

*Hverken aflevering eller afhentning kan lade sig gøre på denne adresse. Send venligt ikke returvarer til denne adresse (Kontakt os for yderligere information).
**Der ydes ikke telefon support.