Velkommen

Reklamationsret*

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 1 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Kunden betaler sin del af fragtomkostninger, som den måtte have i forbindelse med returnering af varen.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse, ifølge aftale medmobu .dk på info@mobu.dk:

mobu v/H. Aslam

Tranehusene 23
DK-2620 Albertslund
E-mail adresse: info(a)mobu.dk

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Gerne ordrenummer og eller fakturanummer. Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække.

 

Fortrydelsesret*

Hos mobu.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret. Det vil sige at du kan fortryde dit køb op til 14 dage fra modtagelsen af varen. Du skal blot sende varen tilbage i væsentligste samme stand og mængde som den er modtaget, inden for de 14 dage. Udover at sende varen tilbage til os, kan du også udnytte din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen på Posthuset. Vælger du dette giv da venligst Posthuset besked på at sende varen retur med det samme, således at mobu.dk ikke skal vente uforholdsmæssigt mange dage på at få varen retur. Hvis du vælger at sende varen, skal det ske til vores adresse, ifølge aftale med mobu.dk på info@mobu.dk:

mobu v/H. Aslam

Tranehusene 23
DK-2620 Albertslund
E-mail adresse: info(a)mobu.dk

Det er dig som kunde der betaler fragten for at sende varen tilbage. Returnerede varer sendt pr. efterkrav vil blive nægtet ved modtagelse. Når vi har modtaget varen retur, og har haft tid og mulighed til at kontrollere at den lever op til betingelserne for fortrydelse, sørger vi for at tilbageføre dine penge til dig. Tilbagebetalingen foregår via kontooverførsel - Vedlæg derfor altid en kopi af din faktura påført dine kontooplysninger Reg og konto nr. således mobu.dk kan tilbageføre dit tilgodehavende.

 

Ombytningsret*

Ønsker du at gøre brug af din ombytningsret, så kontakt da venligst mobu.dk på info(a)mobu.dk

Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering bør altid medfølge.

 

Bemærk:

1) Vi modtager ikke returpakker pr. efterkrav. De vil bile nægtet ved modtagelse.

2) Hvis et fejlmeldt produkt, ved test viser sig fejlfrit, faktureres en afgift på kr. 100,- pr. produkt, uanset beløb på oprindelig faktura.

 

*Behandlings tiden på alle reklamtioner, fortrydelse, ombytning og retur sager kan vare op til 1-2 uger fra modtagelse. 

*Alle retur forsendelser må udelukkende sendes med Post Danmark. Der må ikke benyttes alternative fragtfirmaer.