Velkommen

Belkin FastFit Keyboard Cover til iPad Mini

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

599,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Transportabelt iPad Mini Tastatur / Cover. Designet til at gøre indtryk og skrive med stil. Den perfekte makker til din iPad Mini. Det slanke og eksklusive design krydret med fantastiske funktioner, giver din iPad Mini holdbar beskyttelse og tilføjer funktionalitet og stil. Du vil undre dig over, hvordan du har kunne leve uden!

Belkin FastFit Keyboard Cover til iPad Mini

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Beskyt din iPad Mini

Hvordan kan du gøre din iPad Mini endnu mere perfekt? Beskyt den med stil, uanset hvor du er, i kraft af et supertyndt skærmcover. Tilføj et trådløst Bluetooth®-tastatur, og du er altid klar til nøjagtigt tastearbejde. Et stilfuldt, ultratyndt skærmdæksel af aluminium, der føles fantastisk og ser endnu bedre ud – designet specielt til din iPad. Det passer faktisk så godt til din tablet-computer, at du næppe vil kunne skelne mellem dem.

Skriv løs

Når du vil sende en onlinemeddelelse eller e-mail, får du en jævn og nærmest lydløs tasteoplevelse med dette trådløse Bluetooth®-tastatur. Det eksterne tastatur giver dig ikke blot mere plads på iPad'ens skærm – det giver dig også muligheden for at arbejde hurtigere i kraft af genvejstaster til hyppige kommandoer, såsom kopier, indsæt, fortryd og mange andre. Samtidig holder batteriet til 40 timers aktivt brug og 60 dages standby på én enkel opladning

Smart klips

Coveret sidder sikkert fast på din iPad Mini – takket være den smarte magnetiske klips. Den er anbragt i forhold til de indbyggede magneter i iPad'ens ramme, så tablet-computer og coveret bogstaveligt talt ikke kan modstå hinanden.

Fungerer med iPad mini.
Billeder af iPad Mini og etui er kun ment som illustration. Det faktiske produkt kan afvige en smule. iPad Mini medfølger ikke.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.