Velkommen

Canon PIXMA MP280 Multi-printer Inkjet m/ Scanner - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

399,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

PIXMA MP280 er en kompakt, prisbillig og flot Alt-i-Én-printer. Få print i professionel kvalitet fra videoer vha. HD Movie Print, og få styr på print af internetsider med Easy-WebPrint EX.

Canon PIXMA MP280 Multi-printer Inkjet m/ Scanner - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Detaljer

Features

- ISO ESAT-hastighed 8,4/4,8 sider/minut sort/hvid/farve
- Full HD Movie Print
- 10 x 15 cm fotos på ca. 43 sek.
- 4800 dpi, 2 pl kvalitet
- Easy-WebPrint EX
- ChromaLife100+
- Kompakt og stilfuldt design
- Auto Photo Fix II

Alsidig og prisbillig Alt-i-Én-printer til hverdagsbrug

Kompakt og praktisk
Få fordelen af print i fotolaboratoriekvalitet og højkvalitetsscanning og -kopiering med PIXMA MP280. Denne kompakte og elegante enhed er fremragende til hjemmet og perfekt til studerende, som har brug for en letanvendelig Alt-i-Én-enhed til en rimelig pris.

Fremragende printkvalitet
Takket være helt små 2 pl blækdråber og en maksimal printopløsning på 4800 x 1200 dpi producerer PIXMA MP280 levende, detaljerede fotos og den skarpeste tekst på næsten ingen tid. Dokumentprinthastighederne er 8,4 sider/minut i sort/hvid eller 4,8 sider/minut i farver. Du får et fotoprint til kant i formatet 10 x 15 cm i fotolaboratoriekvalitet på blot 43 sekunder.

Full HD Movie Print
Fasthold minder ved at forvandle Canon-digitalkameraets filmsekvenser til smukke print med Canons Full HD Movie Print. Du skal blot afspille filmen med Full HD Movie Print-softwaren og stoppe op for at fastholde et eller flere billeder, du vil printe. Avancerede Canon-teknologier forbedrer billedet og giver en fotokvalitet, som du aldrig ville have troet, du kunne få med en film.

Brugervenlig
Der er ingen ventetid – med Quick Start er enheden klar til brug blot sekunder efter, at den er blevet tændt. Betjeningen er enkel takket være Canon Solution Menu EX, som kan tilpasses. Og hvis du skulle glemme at åbne papirbakken, gør printeren det automatisk, så der er styr på dine print og kopier.

Effektiv scanning
Scan detaljeret med 1200 dpi scanneren. Automatisk scanningsfunktion registrerer automatisk, hvad der scannes – et foto eller et dokument - før det gemmes med de mest optimale indstillinger. Auto Document Fix er en teknologi, som separat forbedrer tekst, grafik og billeder i indscannede dokumenter og gør disse dokumenter tydeligere og mere levende og virkningsfulde.

Intelligent software
En softwarepakke, som giver endnu mere funktionalitet. Med Easy-WebPrint EX kan du klippe og kombinere oplysninger fra mange websider, så du kun printer det, du behøver. Auto Photo Fix II er en intuitiv funktion, som du kan bruge til at optimere fotos og foretage korrektioner som f.eks. fjernelse af røde øjne, så du får et perfekt fotoprint. Easy-PhotoPrint EX gør det muligt let at oprette layouts til print af fotos og kalendere og har nu integreret Flickr® søgefunktion, så du kan finde relevante, offentligt tilgængelige billeder.

Langtidsholdbare, smukke fotos
Systemet ChromaLife100+ fremstiller holdbare, smukke fotografier. Kombinationen af PIXMA MP280, originale Canon-blækbeholdere og ægte Canon-fotopapir bevarer minderne i en menneskealder.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.