Velkommen

Celly iBat Nødoplader til iPhone & iPod - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

Pris: 299,00 kr

Specialpris: 239,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

iBAT er en transportabel trådløs batterioplader til iPhone og iPod, der fungerer som et tilføjet batteri, som giver dig ekstra strøm til din smartphone eller mp3-afspiller.

Celly iBat Nødoplader til iPhone & iPod - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

iBAT er en transportabel trådløs batterioplader til iPhone og iPod, der fungerer som et tilføjet batteri, som giver dig ekstra strøm til din smartphone eller mp3-afspiller og får dem til at fungere, selv om batteriniveauet er lavt, og du ikke har tid til at genoplade dem, eller hvis du er ude og rejse.

iBAT er udstyret med tre LED-lys, som angiver det interne batteris opladningsniveau for altid at vide, hvor meget effektivitet du har til at ringe, sende sms og mms eller til at lytte til musik.

iBAT er brugervenlig og er en lille kompakt enhed, og den kan genoplades med dit iPhone / iPod kabel, og når klar, sluttes den til enheden. Når den ikke er i brug, kan du endda komme den i tasken, lukket med det medfølgende stik.

Virker bl.a. til:

Apple iPhone: 1st Gen, 3G, 3Gs, 4

Apple iPod: iPod 2nd Gen, iPod 3rd Gen, iPod 4th Gen, iPod 5th Gen, IPOD Video, Nano 1st gen, Nano 2nd gen, Nano 3rd gen, Nano 4th gen, Touch 2nd gen

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.