Velkommen

GEAR4 Duo Speaker System m/ Aftagelig Subwoofer - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

Pris: 1.499,00 kr

Specialpris: 799,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

DUO's unikke design giver et kraftfuldt sub-woofer højttalersystem med en aftagelig bærbar højttaler til bas-rige lyde i hjemmet eller på dine rejser. Den patenterede Seamless Sound Technology (SST) gør det muligt ubesværet at have Satellithøjttaleren docket på Bas enheden, hvor dets indbyggede Lithium-ion batteri automatisk vil blive genopladet, hvilket gør den permanent klar til mobilt brug. Så hvad enten du ønsker en hjemme højttaler eller bærbar højttaler, vil du aldrig gå glip af et Beat!

GEAR4 Duo Speaker System m/ Aftagelig Subwoofer - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

GEAR4 introducerer nye iPod højttalere med flot lyd og fantastisk design. Topmodellen DUO kan betegnes som en ”worlds first”.

GEAR4 fortsætter med at overraske på iPod højttaler fronten, med introduktionen af DUO modellen. Der er dels tale om et væsentligt forbedret lydbillede, dels om et lækkert desig som tager sig godt ud både i hjemmet og på kontoret.

DUO består af 2 komponenter; en transportabel højttaler hovedenhed med opladeligt batteri, og en subwoofer som fungerer som dock for hovedenheden. Man kan således dels høre god musik med masser af bas og dybe klange når hovedenheden er klikket på wooferen, og dels tage hovedenheden af og bringe den med sig hvor man lyster. Dette er innovativt og ser samtidigt godt ud.

Features:

- 38W total speaker output
- 18W satellite speaker output
- 20W sub-woofer
- Stærk, folde-ud stand i metal 
- Leverer ægte hi-fi lydkvalitet
- Bass enhed oplader Satellithøjttaler
- Udtrækkelig iPod-dock
Power eller oplad Satellithøjttaler via Strømforsyning eller Bas enhed
- Genopladeligt Lithium-ion batteri
- Unikt patenteret design
Rum til 2. batteri (fordobler batteriets levetid)

Bass enhed
Kraftig sub-woofer Bass enhed - dock Satellithøjttaler for høj lydkvalitet

Satellithøjttaler
Aftagelig bærbare højttalersystem-dock til Bass enhed for bas-fyldig lyd eller tag den af og med dig.


Alsidighed
DUO er en de første af sin art - et højttaler system, der tilbyder en kraftfuld sub-woofer med en aftagelig bærbar højttaler. Dens unikke fleksibilitet giver dig mulighed for enten at docke den bærbare Satellite-højttaler for en bas-rig lydkvalitet eller fjerne den fra Bass enheden for en fantastisk bærbar højttaler, perfekt til at tage med dig overalt.

Design
DUO's unikke design sikrer en ubesværet forbindelse mellem Satellithøjttaler og Bass enhed. Den patenterede Seamless Sound Technology (SST) leverer uafbrudt afspilning, når du skifter fra hjemme-mode til bærbar højttaler-mode, som sikrer at du aldrig glip af et Beat.

LYD 
Med en samlet effekt på 38 Watt, fordelt på en 20 Watt sub-woofer plus to 6 Watt højttalere og to 3 Watt diskanthøjttalere i satellitten, kan du nyde krystalklar, bas-rig lyd, både når Satellithøjttaler er docket eller separat.

iLounge.com har Udvalgt DUOen i deres Købers Guide for 2009 som en "gave at gå efter".

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.