Velkommen

Logitech Tablet Keyboard DK til iPad - Sort

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

499,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Let. Alsidigt. Mageligt. Dette sæt med tastatur og holder er designet til at være let at tage med, tage i brug og gøre det mere behageligt at bruge din iPad - uanset hvor du befinder dig.

Logitech Tablet Keyboard DK til iPad - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Holder en lav profil

Det kompakte tastatur kombinerer det bedste fra traditionelle tastaturer og bærbare computere, så du får en bedre oplevelse – uanset hvor du bruger din tablet-pc.

Dobbeltfunktion

Når du er på farten, beskytter tasken dit tastatur. Når du ankommer har du en stabil og justerbar holder til din iPad så den får den helt rette vinkel.

Taler Apples sprog

Tastaturet kan let tilknyttes en iPad (og endda en iPhone eller iPod Touch) via en trådløs Bluetooth®-forbindelse. Brug det på bordet, i skødet eller et andet sted inden for 10 meter fra iOS-enheden.*

Spiller bare

Der er knapper til at styre underholdningen – såsom afspil, pause, skru op/ned – lige ved hånden.

Flere muligheder

I kraft af holderen kan du anbringe iPad'en som du vil – stående eller liggende – så du får større frihed end med andre transportable tastaturer.

* Den faktiske trådløse rækkevidde varierer efter brugen, indstillingerne, rumtemperaturen og andre forhold. Billeder af iPad, tastatur og taske er kun ment som illustration. Det faktiske produkt kan afvige en smule. iPad medfølger ikke.

Systemkrav

- iPad 2
- iPad

Kassen indeholder

- Tastatur
- 4 AAA-batterier (allerede isat)
- Etui/holder
- Brugervejledning

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.