Velkommen

Logitech Wireless Solar DK Keyboard til Mac - Sølv

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

Pris: 699,00 kr

Specialpris: 499,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Fungerer vha. solenergi – selv indendørs. Med dette tastatur er det slut med batteribøvl. Nu fås det også til din Mac.

Logitech Wireless Solar DK Keyboard til Mac - Sølv

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Tastatur der fungerer vha. lys
Det kunne ikke være lettere. Tastaturet fungerer vha. sollys uanset hvor du er – derhjemme, på kontoret eller på hotellet. Det oplades vha. sollys eller kunstigt lys – indendørs såvel som udendørs.
Og det forbliver opladt i hele tre måneder – selv hvis det befinder sig i total mørke. Derfor kan du vinke farvel til bøvl med batterier

Kun 0,8 cm tykt
Nu kan du arbejde med stil med dette stilfulde, strømlinede tastatur med slanke linjer og en tynd profil – uanset om du bruger en bærbar eller stationær computer.

Velkendt Mac-tastaturlayout
Alle taster er der hvor de plejer at være, inklusive kontrolknapper til musikafspilning og lysstyrkeregulering, kommandotaster og skub ud-tasten. Og det fungerer alt sammen så snart det er sluttet til. Der kræves ingen installation af software.

Rart at skrive på
Med en kombination af det bedste fra traditionelle tastaturer, bærbare computere og de konkave taster som kun Logitech laver, får du en hurtigere og mere stille skriveproces, der føles godt time efter time.

Avanceret trådløs 2,4-GHz forbindelse
På den måde kan du arbejde flere steder – fx i lænestolen. Den langtrækkende trådløse forbindelse fungerer praktisk taget uden forsinkelser, signaludfald og interferens.

Små skridt, en lys fremtid
Dette tastatur har et miljøvenligt design med den pvc-frie konstruktion og den helt igennem genanvendelige æske.

Nem Plug and Play-tilslutning
Konfigurationen er hurtigt overstået – du skal bare sætte den trådløse modtager i en USB-port på computeren, og så kan du bruge tastaturet med det samme, uden software.

Logitech Unifying-modtager
Den lillebitte modtager kan blive siddende i den bærbare. Desuden kan du let installere en kompatibel trådløs mus eller et tastatur uden at skulle bøvle med flere USB-modtagere.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.