Velkommen

Samsung Trådløs Dual Højttalerdock 2.1 - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

Pris: 2.599,00 kr

Specialpris: 2.099,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Løft din oplevelse med Samsung Wireless Audio med Dock til nye højder med et stilfuldt og ydelsesfremmende design. Den iøjnefaldende Horn Style er smart og elegant, og den vil helt sikkert gøre din indretning endnu mere stilfuld og markant. Selve designet af Samsung Wireless Audio med Dock har også en videnskabelig baggrund: den unikke udformning giver en forbedret lydoplevelse. Så nu vil din favoritmusik glæde både dine ører og dine øjne.

Samsung Trådløs Dual Højttalerdock 2.1 - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Detaljer

Samsung DA-E650

Alsidig trådløs højttalerdock
Samsungs Wireless Audio med Dock er en del af dit underholdningssystem, som du kan stole på.Du kan nu docke din Samsung Galaxy S2, S3 og Galaxy Note, samt Apples iPhone, iPod og iPad, med Samsungs trådløse højttaler med dockingstation. Denne funktion giver dig mulighed for at tilslutte mange forskellige enheder og platforme, uden at det er nødvendigt at købe yderligere udstyr.

Nyd musik af høj kvalitet – hurtigt
Med fordelene ved Bluetooth 3.0 og den kraftfulde apt-X codec behøver det at overføre musik ikke længere at være lig med tab af kvalitet. Samsung Wireless Audio med Dock giver mulighed for hurtigere streaming af data uden det tab af lydkvalitet, der normalt er forbundet med filkomprimering. Den højt anerkendte Bluetooth 3.0 og apt-X teknologi forhindrer dette i at ske og giver endda mulighed for at sende musik i cd-kvalitet. Så hvis du går seriøst op i lydkvaliteten, når du overfører musik, så vil Bluetooth 3.0 med apt-X teknologi være et must for dig.

Bassen fra den indbyggede subwoofer giv musikken ekstra liv
Du behøver ikke at købe dyrt ekstra udstyr for at nyde en dyb og fyldig baslyd. I modsætning til tilsvarende hardware fra andre mærker så indeholder din Samsung Wireless Audio med Dock en kraftfuld, indbygget subwoofer, der fylder din dagligstue med vellyd. Få en mere dramatisk lytteoplevelse med et fyldigere register i den dybe ende.

Oplev lyd i høj kvalitet med førsteklasses højttalere
Hør musikken fra dens bedste side med højttalere af bedre kvalitet. Med en avanceret glasfiberkonstruktion og phase plug-design leverer de klar og præcis lyd fra forstærkeren. Du vil opleve din musik, sådan som det er meningen den skal høres, med præcis gengivelse og mindre forvrængning end nogensinde før.

Få det bedste ud af Samsung Wireless Audio with Dock-app'en
Hent Samsung Wireless Audio with Dock-app'en, afspil musik fra Galaxy-enheder og få adgang til en række nyttige funktioner. Du kan tjekke batteriniveauet, finde ud af hvad klokken er, høre vejrudsigt og endda få den aktuelle temperatur. Bluetooth-aktiverede Android-enheder har automatisk parring, der gør det nemt og behageligt for dig at streame og nyde dine forskellige musiksamlinger. App'en kan også huske, hvor musikken blev afbrudt på grund af et telefonopkald, og den fortsætter afspilning fra det samme sted efter afbrydelsen.

*Nogle Android-enheder vil ikke kunne bruge dette program på grund af firmware-kompatibilitetsproblemer.

Afspil musik direkte fra USB-kilder
Sørg for, at du har adgang til al din musik – også via digitale formater. Det betyder, at du nu kan spille musiknumre direkte fra USB-nøgler. Få mest muligt ud af mp3-, wav- og wma-filer med professionel kvalitetslyd.

AUX-tilslutning
Få adgang til en lang række lydkilder via aux-indgangen. Hvis din cd / dvd-afspiller, karaokeboks, mp3-afspiller, grammofon eller anden enhed bruger et 3,5 mm-stik, kan du tilslutte den. Sæt ledningen i, og hør det hele

iPod / iPhone / iPad
* Kompatibel med Samsung Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Player, iPhone, iPod og iPad
* "Made for iPod", "Made for iPhone" og "Made for iPad" betyder, at tilbehøret er designet til at blive forbundet med sådanne Apple-enheder, og at det er blevet certificeret til at opfylde Apple-standarder.
Apple er ikke ansvarlig for funktion eller overholdelse af forskriftsmæssige standarder. Brug af dette tilbehør kan påvirke den trådløse ydeevne.
* iPad, iPhone, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.

Tilslutningsmuligheder
USB Host 2.0
Micro-USB     
Bluetooth
    
Højttaler
Hoved 2 x 10 W     
Subwoofer 20 W
     
Tilbehør
Fjernbetjening     
Analog Audio Cable     
Brugervejledning     
Strømkabel

Docking Kompatibel
iPod     
iPhone     
iPad     
Galaxy S2     
Galaxy Note     
Galaxy Player     

Mål
Produktmål (BxHxD) 631 x 163 x 192 mm     
Mål (BxHxD): En pakke 701 x 233 x 276 mm     

Vægt
ProduktVægt: 3,2 kg     
Vægt: En pakke 4,7 kg     

Strøm
Standby strømforbrug: 0,4 W     
Operating Power Consumption: 29,8 W     
Free Voltage

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.