Velkommen

Logitech Speaker System Z553 - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 2 - 3 Hverdage

Pris: 1.099,00 kr

Specialpris: 899,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Forstærket design og lyd. Design der taler for sig selv - Gør stærkt indtryk med et stilrent, moderne design som forstærker dit hjems udseende. Kraftfuld, forvrængningsfri subwoofer og krystalklar lyd – så du kan dykke endnu dybere ned i underholdningen. Tilslut op til tre enheder samtidig – pc, dvd-afspiller, spillekonsol, smartphone og meget mere.

Logitech Speaker System Z553 - Sort

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Krystalklar lyd, så du kan dykke endnu dybere ned i al din underholdning.

Effekt på 40 watt (RMS).
Det er tilstrækkeligt til at fylde rummet med fyldig og dynamisk lyd. Watt? Få mere at vide om lydtekniske udtryk og hvad de betyder for dig.

Subwoofer med nedadrettede enheder.
En subwoofer med en 4" basenhed giver den helt dybe bas du kan mærke.

Mulighed for flere samtidige tilslutninger.
Med et RCA-stereostik og to jackstik på 3,5 mm til ekstra enheder kan du let tilslutte op til tre enheder samtidig: Pc, dvd-afspiller, spillekonsol, smartphone og meget mere.

Smart kontrolpanel.
Fjernbetjening med ledning giver dig knapper til at slukke/tænde samt til lydstyrke- og basregulering – lige ved hånden.

Lille størrelse. Stor alsidighed.
Med det kompakte, fleksible design kan du optimere dit systems lyd og udseende. Satellithøjtalerne stilles på metalstativer der kan vippes op og ned. Eller du kan montere højtalerne på væggen hvis du foretrækker det. De medfølgende to meter lange kabler giver dig desuden ekstra frihed til at finjustere placeringen.

FDD²™-teknologi fra Logitech.
Med Logitechs patenterede Frequency Directed Dual Drivers-satellitteknologi (FDD²) får du flottere og mere fyldig lyd. Få mere at vide om FDD²-teknologi.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.